Çağdaş Bodrumspor 2023’ü galibiyetle tamamladı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 14. haftasında Çağdaş Bodrumspor, deplasmanda Manisa Büyükşehir Belediyespor’u 65-79 yendi.
Maça atak başlayan Bodrum ekibi, isabetli atışlarla ilk periyodu 13-19 sayı önde tamamlarken, ikinci periyot sonunda soyunma odasına 25-37 üstün gitti.
Geçen hafta takımın başına geçen baş antrenör Ahmet Çakı’nın zamanında müdahaleleri, hem savunma hem de hücumdaki etkili beşleri oyundaki dengeyi kurarak değiştirmesi, rakibin oyunda hakimiyeti kurma çabasını boşa çıkardı.
Çağdaş Bodrumspor, deplasmanda üçüncü periyodu 48-54 tamamlanan karşılaşmadan 65-79 galip ayrıldı.

Başantrenör Ahmet Çakı, “Lig zorlu bir lig, Manisa takımının da kalitesi ortada. Bugün hücumda istediğimiz gibi oynamasak da müdafaayı hiç bırakmadık. Biraz müdafaa üzerinde duruyoruz açıkçası. Bizim için çok değerli özellikle deplasmanda alınan bir galibiyet. Galibiyetler çok önemli çünkü takımın birbirine inancı, olaya
inancı ve çalışma şekline katkı sağladığını iyi biliyoruz. Bu yüzden daha da mutluyuz. Manisa takımını tebrik ediyorum, oyuncularımı da tebrik ediyorum. Tüm takım elinden geldiğince sonuna kadar iyi top oynadı.” dedi.

Çağdaş Bodrumspor 15. hafta mücadelesinde 7 Ocak pazar günü Aliağa Petkimspor’u Menteşe Spor Salonu’nda konuk edecek.