Kartaca Turizm’in geleneksel sezona veda partisi renkli geçti

Merkezi Bodrum’da bulunan seyahat acentesi Kartaca Turizm’in geleneksel sezona veda partisi yapıldı.
Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) üyesi acentenin, Konacık Mahallesi’ndeki ofisinin bahçesindeki etkinliğe ilgi yoğun oldu. Gün batımında başlayan etkinlik, gece yarısına kadar sürdü.

Müzisyen Erdinç Erişmiş ve orkestrasının canlı performansı eşliğindeki programa katılanlar eğlenceli vakit geçirdi.
Gecenin finali ise oyun havaları eşliğinde oldu. Salgın sürecinden en çok etkilenen sektörlerden biri olan turizm sektöründe yer alanları bir araya getiren etkinliğe katılanlar, neşeli anlar yaşayıp stres attı.

18 yıl önce kurulan ve operasyon ağında aralarında Danimarka, İsveç, Finlandiya, Almanya, Polonya, Romanya, İsviçre, İngiltere, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Azerbaycan, İran, Ürdün, Bahreyn, Suudi Arabistan’ın da bulunduğu ülkeleri kapsayan Kartaca turizm, Ege Bölgesi’nde 2016 yılına kadar Kuoni UK, Kuoni CH ve Kuoni FR operatörlerinin bölge operasyonlarını da gerçekleştirmişti.

Kartaca Turizm’in Genel Müdürü Fatih Günay, 2020 yılının herkes için sıkıntılı geçtiğini anımsattı.
Günay ” Bu sene sezona veda partimizi yapalım ve hep beraber eğlenelim dedik. Sağ olsunlar tüm dostlarımız, otelci arkadaşlarımız geldi. Çok güzel bir akşam oldu. Bu sene otelciler dahil herkes güzel para kazanmış onu öğrendik. İnşallah seneye daha güzel bir başlangıç yapacağız. 2021 sezonu her şeye rağmen güzel oldu. Tüm dostlarımıza teşekkür teşekkür ediyorum.” dedi.