Sezon öncesi iş dünyasında hareketlilik başladı

Bodrum’da genç girişimci Gültekin Dolduran, yönetim kurulu başkanı olduğu GD Group’un Bodrum’a dair düşüncelerini paylaşmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi.

Üst düzey birçok oluşuma mali danışmanlık hizmeti veren Dolduran, birikimi ve çalışkan ekip arkadaşlarıyla, Bodrum’a değer katacak çeşitli oluşumları hayata geçirmeyi hedeflediğini söyledi.

Sezon öncesi farklı noktalarda faaliyet geçecek otel yatırımı, eğlence ve gıda sektörü işletmeleri ile hizmet sunmak için girişimlerde bulunduklarını anlatan Gültekin Dolduran “Yeni nesil pilavcı ve meyhane konseptiyle sektörde ‘Varyete’, adıyla yerini alacak işletmelerimiz bu girişimlerimiz arasında.

İlk yatırımlarının sokak lezzetlerinden pilav üzerine olduğunu belirten Dolduran, “Hepimiz pilavın ne kadar önemli bir sokak lezzeti olduğunu biliriz. Bu meşhur sokak lezzetini pilav arabasından dükkanlarımıza taşıdık. Bu lezzete yıllarını veren ustamızın namına yakışır şekilde Meşhur Bitez Pilavcısı olarak şuan iki şube ile hizmet veriyoruz. Bu girişimin ardındaki başarının en büyük sahiplerinden biri de Elif Akyazı’dır. Pilavın yanı sıra sunduğumuz katkısız ve efsane lezzetleri Bodrum’un her köşesine yayma misyonu ile çok çalışıyoruz. bu yıl yarımada genelinde sekiz şube ile faaliyet göstermeyi hedefliyoruz.” dedi.

11 Mart’ta kapılarını açacak eğlence mekanında ise, eğlenceye özgün dokunuşlarla ilgi çekecek ve daha da keyif alınacak bir hizmet sunacaklarını ifade eden genç girişimci şunları söyledi:

“Sadece rezervasyonla hizmet verilecek meyhane konsepti, güvenli aynı zamanda kaliteli bir eğlence vaat ediyor. Hizmetlerimiz VIP kalitesinin üstünde olacak. Meşhur Bitez Pilavcısı ve Varyete Cafe Lounge, Varyete bünyesinde gün boyu hizmet verecek mekanlar arasında. Varyete’de çarşamba, cuma ve cumartesi günleri yeni nesil meyhane konseptinde hizmet sunulurken, ünlü sanatçılar sahne alacak. Haftanın diğer günleri etkinlikler gecesi olarak arabesk gecesi, kadınlar matinesi ve sürpriz şovlar mekanın eğlence konseptleri arasında. Eşsiz doğal güzelliği, köklü tarihi ve zengin kültür mirası ile her yıl dünyanın dört bir yanından insanın ziyaret ettiği Bodrum’un turizm potansiyeline yatırımlarımızla değer katmak hedefiyle çalışıyoruz.”