TSSF Başkanı Aydın, federasyonun faaliyetleri ve dalış turizminin gelişmesi için ziyaretlerde bulundu

Dalış turizminin önemli merkezlerden Bodrum ilçesine gelen Türkiye Sualtı Sporları Federasyonu Oğuz Aydın, bazı ziyaretlerde bulundu.

Bodrum Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Deniz Ticaret Odası (DTO) Bodrum Sahil Güvenlik Karakol Komutanlığı ve Bodrum Deniz Müzesini ziyaret eden Aydın, sınav için Bodrum’da olan eğitmen ve rehber dalıcı adaylarıyla da bir araya geldi.

DTO Bodrum Şubesini ziyarette şube başkanı Orhan Dinç ile sohbet eden Aydın, faaliyetlerini daha ileri seviyeye götürmek için yönetmelik ve talimatlarda değişiklik yaptıklarını söyledi.

TSSF Başkanı Aydın’a ve ekibine başarılar dileyen Orhan Dinç ise, masanın aynı tarafından olduklarını ve federasyonun faaliyetlerine destek verdiklerini söyledi.

 

Dalışla geniş bir kitlenin ilgilendiğini ve özellikle batıklara dalışın öne çıktığını belirten Dinç, DTO Başkanı Tamer Kıran’ın dalış turizmine yeni batıkların kazandırılması yönelik girişimlerde bulunduğunu dile getirdi.

Ziyaretlerinde günün ansına plaket veren Aydın’a TSSF Yönetim Kurulu üyeleri Levent Ucuzal ve Mehmet Kamil Kalyon ile TSSF Başkan Danışmanı Tolga Dokumacı eşlik etti.